mvseet1 mvseet2 mvseet5 mvseet3 mvseet4 mvseet6 mvseet7 mvseet8

I lördags så överraskade jag M med en födelsedagsfest för honom. Var så sjukt kul när jag och hans 10 bästa killkompisar satt på restaurang Museet och väntade och han kommer in och får en chock, haha. Har varit svårt att hålla det hemligt sedan jag började planera vill jag lova! Det blev en somrig fördrink, råbiff till förrätt och entrecote till varmrätt och sen sjukt goda milkshakedrinkar efteråt. SÅ gott! Sedan traskade vi ner till Suite där vi hade bord och det blev en hel del skumpa och dans, en grym kväll alltså! XX

This saturday I throw a surprise birthday party for M. It was so crazy fun when me and his 10 best friends sat at our table at restaurant Museet and waited and he walks in and doesn’t understand a thing, haha. I’ve had a hard time keeping this a secret since I started to plan it. We had a summer drink, steak tartare as an entree and then entrecôte. After we got this crazy good milkshake drinks. SO yummy! And then we went to the club for our table and had a lot of champagne and danced the whole night! XXBLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *