fight for yourself

workout2
MY WORK OUT FAVS (click to shop)
2 3 1 4

Woop! När det är såhär fint väder ute så älskar jag dessa utegym som börjar ploppa upp lite här och var i Stockholm, hur najs är det liksom? Igår fotades jag för en ny kampanj för Adidas och då var komönstrat och rosa i stort fokus – vilket är stora nya favoriter för mig när det gäller träningskläder. När det gäller kost så har jag fastnat för African Mango som innehåller massa c-vitaminer och antioxidanter och 12-Hour Energy som ger energi hela dagen lång. Perfekt både till träning och långa plåtningar ju, score för mig haha! XX

Woop! When the weather outside is this amazing I really love this outside gyms, how nice is that?! Yesterday I did a photoshoot campaign for Adidas and it were a lot of pink and cow print – which are new big favs for me when it comes to work out clothing. When it comes to food I really like The white one, african Mango that contains a lot of c-vitamins and antioxidants and The wihte one, 12-Hour Energy that gives energy all day long. Perfect for both work out and photoshoot, score haha! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Workout
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *