stop at nothing.

red_carolineroxy1a red_carolineroxy4 red_carolineroxy2 red_carolineroxy5
Top Angelica Blick for bik bok (HERE) / Shoes Jeffrey Campbell (HERE) / Shorts Brandy Melville

Vilken sommardag det var igår! Började med lite möten och sen mötte jag upp massa vänner för lunch, hängde på Hornsbergs strand och sedan avslutade vi dagen genom att se solnedgången vid vattnet samtidigt som vi grillade och åt jordgubbar med grädde, skrattade och njöt. Sh-t vad underbaaart! Och verkar som det ska bli lika vackert idag?! Njut raringar! XX

What a summer day yesterday! Started the day with some meetings and then I met up with some friends for lunch, went to Hornsberg beach and hung out and then barbecued and watched the sun set while having strawberries and cream, enjoyed life and laughed a lot. And it seems to be a perfect day today to?! Enjoy sweeties! XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *