Westcoast weekend

westcoast1a westcoast5westcoast2 spawestcoast1

Västkusten på sommaren är ju helt galet fint. Bodde själv på kurtortshotellet i Varberg och njöt av deras goda mat och spa och gick promenader längs strandpromenaden – nostalgi, check! Jag kommer lätt åka ner till Varberg fler gånger i sommar, för det är ändå något speciellt med västkusten!  XX

The westcoast at summer is amazingly beautiful. I stayed at varbergskurort and enjoyed their amazing food and spa and walked along the sea – nostalgia, check! I will go back there again this summer, for sure! Because the westcoast is the best in the summer! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Keela - Min nya pulsklocka! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *