lifeguard off-duty

shark_carolineroxy1 shark_carolineroxy4 shark_carolineroxy5 shark_carolineroxy3 shark_carolineroxy shark_carolineroxy6
Shoes HERE (50% off right now!) / shorts HERE / Top HERE / Jacket HERE

Tjolahopp! Jag ska bika in till stan idag, har nämligen kirrat nu cykel, så najs. Ska in och hälsa på brudarna på Gina och sen är vi ett tjejgäng som ska in på Presskontakternas fest innan jag ska möta upp Malin för lite kvalletid. Vi tänkte träna och sedan äta på Mocco. Fullt upp och gaaalet vad jag älskar långa sommardagar och nätter!!! XX

Helloooo hey! I’m going to take my bike in to the city today, I got a new bike yesterday, so nice. I’m going to Gina’s press office and then me and a bunch of girls are going to a small event before I’m meeting up with Malin for some quality time. We’re going to work out and then having dinner at Mocco. Many fun things and craaaazy what I love long summer days and nights!!! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *