covergirl shape up

shapeup3 shapeup

Woopie! Omslaget och inlagan som jag fotade för några veckor sen är nu ute i butik. Det är även en lång intervju med mig i tidningen. Nu ska jag jobba någon timma och sedan ska jag åka Lamborghini (?!) in till stan och ha lite förhäng innan Summerbuuuuurst. Åh, behöver jag ens säga hur taggad jag är? Två dagar till av total lycka! Hoppas vi ses där raringar! XX

Wooopie! The cover and the shoot I did some weeks ago are now out. It’s also a long interview with me in the magazine. Now I’m going to work some hours and then I’m going with a Lamborghini (?!) to city to hang out with the girl before Summerbuuuuurst. Oh, do I even need to say how excited I am? Two days of total happiness! Hope to see some of you there again sweeties! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *