streets_carolineroxy1a streets_carolineroxy3 streets_carolineroxy5 streets_carolineroxy2 streets_carolineroxy4
T-shirt Black book HERE / Shoes Adidas HERE / Shades Marc by Marc Jacobs HERE 

Huuur najs att fotbolls-VM börjat? Jag var ju nyligen i Rio och det var ju full fotbollsfeber redan då! Jag är riktigt sugen på att dra dit igen nu, vem vet, kanske pyser iväg?! Iallafall, Summerburst igår var ju bara såååå fett och nu kör vi igen! Kameran följer med så ni ska få se det ur mina ögon sen. Ha nu världens finaste dag! XX

Hooow nice is it that the world championship has started? I recently visited Rio and the soccer mode was already on! I so wanna go there again now, who knows, maybe I go?!  Anyways, Summerburst yesterday was soooo nice and now let’s do it again! The camera will follow so you’ll experience it my way later on. Have the best day now! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *