summerburst sthlm 2014

summerburst1a summerburst6 summerburst10 summerburst4 summerburst9 summerburst2 summerburst3 summerburst11summerburst7

Assåååå ord räcker inte till! Galet hur mycket jag älskar summerburst. Två grymma dagar med älskade vänner, tusentals av glada omkring hoppandes musikälskande själar, gryyym musik och bara helt magiskt underbart. Första dagen körde vi förhäng på Bangerhead där man fick bli ompysslad innan vi stack till vårat Cabana där vi hade det gött och hängde. Igår röjde jag och Viktor och Kevin runt som tokar och sedan hängde vi med David Guetta innan han gick upp på scen, han och Calvin Harris igår alltså…. MAGI!!! XX

OMG… No words can describe how much I love summerburst. Two awesome days with amazing friend, thousands of happy music-loving people that jumps around, greeeeat music and just so magical amazing. The first day we hung out at Bangerhead where we got our hair done before we went to our Cabana. Yesterday me, Viktor and Kevin danced until our leg passed out and then we hung out with David Guetta before he went on stage, he and Calvin Harris – MAGICAL!! XXBLOGLOVIN

Posted in: Events, Travels
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *