summer nights.

bbq1a bbq8 bbq3  bbq6 bbq4 bbq10bbq7 bbq9bbq12bbq11Den senaste tiden har verkligen bjudit på underbara sommarkvällar. Så najs att sitta ett gäng nere vid vattnet och grilla, skratta och se solnedgången ihop. Även att börja dagen med en långbrunch på Mocco med ett glatt gäng är ju bara för najs! Och sen att få kolla på najsiga VM-matcher varje kväll är ju liksom bara en bonus. Kärlek till sommaren! XX

IDAG KOM DET UPP MASSA NYTT PÅ ONLINE-BLOPPISEN – SE DET HÄR 🙂

The latest days have been a lot about cosy summer evenings. So nice to just hang around by the sea, barbecue and watch the sunrise together. And to start the day with a long brunch at Mocco with some friends is so nice! And the possibility to watch the world cup games each night is just doing things better too. Love summer! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *