3details 3details2 3details3

Jacket Jofama by Roxy (here) / iPhone Cover 3details (here) / Shoes Dr Martens (here) / Jeans Miss me (here)

Hej raringar!! Hur najs att det är midsommar imorgon?! Sill och färskpotatis (och äggröra!!!) kan ju vara något av det godaste som finns. Äter dock bara löksill, haha barnet. Igår var jag på VM-fest på Björn Borgs HQ, tycker det är galet skoj med VM varje dag alltså, varför är det inte varje år liksom? haha. XX

Det är bara en vecka kvar till Bråvalla, så taggad! Laddar upp med Banks – drowning (lyssna här) och se musikvideon (här) – så grym!!

Heey sweeties! How nice is it with Midsummer Eve tomorrow? Love that swedish holiday. We eat herring and potatoes and scrambled eggs, so yummie! Yesterday I went to a World Cup-party at Björn Borg head quarter, I think it’s so fun to watch the world cup everyday, why don’t they host it every year? haha. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *