fight club

thaibox1 thaibox1a thaibox2 thaibox3

För ett litet tag sedan så var jag och Kenza och thaiboxades hos André och Sanny på Odenplan fightgym. Tycker det är sjukt kul med variation när det kommer till träning och detta är ju minst sagt annorlunda. Kanske låter konstigt men älskar att få slåss och sparkas… Det är liksom grymt när man lär sig massa kombinationer så känner man sig asball när man står där och slåss, haha. Värt att testa!! XX

A little while ago me and Kenza went to André and Sanny at Odenplan Fight gym to do some thai boxing. I think it’s really fun with variation when it comes to working out and this is special for sure. Maybe it sounds weird but I love to fight.. It feels awesome when you learn a combination and you feel really cool standing their fighting, haha. You should try!! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Workout
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *