dreamingdreaming4dreaming3dreaming2
PHOTO: Weare365
Sweater River Island / Boots Dr Martens (here)

Hade ni en fin midsommar? Min var typ den sjukaste någonsin. En låt som går hårt i mina öron denna morgonen är Lana Del Rey – Ultraviolence (lyssna här), sådär lagom harmonisk att vakna upp till idag kan jag säga. Krama era nära och kära idag, visa vad dem betyder <3 Kärlek är och ska vara vacker.

Did you have a great evening last night? I’m listening to this song now by Lana Del Rey, Ultraviolence (listen here), magical to listen to early in the morning. Give a hug to your close ones today, show them what they mean to you <3 Love is and should be beautiful.

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Paulina Danielsson - Godnatt Keela - Sri Lanka. Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *