balloons_carolineroxy1 balloons_carolineroxy3 balloons_carolineroxy4 balloons_carolineroxy2
Top H&M – Leggings River Island

Wooopie! Tog en spontantrip ner till västkusten igår.. Gick en promenad med Angie längs havet, körde bil med hög musik dunkandes i en timma och sen satt jag och såg solnedgången ihop med en stor låda glass. Älskade Varberg på sommaren. Så fint så jag ryser. Så förbannat vackert. Så mycket minnen. Bilderna ovan är tagna på Grand Hotel i Borås, bor alltid där när jag är i Borås och trivs alltid lika bra, perfekt läge och underbart spa och frukost, bra tips! XX

Wooopie! I spontanenous traveled to the westcoast yesterday. Took a walk with Angie along the sea, drove the car listening to loud music for an hour and then I sat on the beach watching the sunset together with a big box of ice cream. I do love Varberg summer time. So crazy beautiful. So much memories. The pics above are shot at First Grand hotel, Borås, I always stay there when I visit Borås and it’s always amazing, perfect location and the best breakfast! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *