Stylein X Caroline Roxy

midsommar1a midsommar4 midsommar3 midsommar2 stylein stylein2
Find my pics HERE / Hitta mina val med 20% HÄR

Shit vad livet kan vända snabbt. Idag tar jag mitt pick och pack och flyttar ner till västkusten för att bo där hela sommaren. Det kommer bli awesome! Alla mina brudar är här och det är nära till både Halmstad och Göteborg för braa fester, woopie! Vaknade upp med värsta insikten idag och mår sjukt bra. XX

Damn, life can change in a minute. Today I take all my stuff and go to the west coast to stay there for the summer. It’s going to be awesome! All my girls are here and there are great parties everywhere, woopie! I woke up this morning with the best feeling. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (35)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *