to have and to hold

haveandhold
The song in my speakers right now > to have and to hold (I’m standing in the bed and singing it loud atm, hahah)

Har precis spaat på hotell Miss Clara i Stockholm och ska nu möta upp Imnext och ImActive gänget för middag på Mvseet, så mysigt! Imorgon bär det av mot Bråvalla för en hel festival-helg med musik, dans, skratt och härligt häng – precis vad jag behöver! Imorgon får jag även hänga lite med Imagine Dragons och Lana Del Rey, hur fett?!!! Woooopie, glad cheey! XX

Just enjoyed the sauna at Miss Clara in Stockholm and now I’m going to have dinner with the Imnext and Imactive team, so cosy! Tomorrow I’m off to the Bråvalla music festival for a whole weekend with great music, dance, laughter and amazing people – just what I need! I will also get to hang out with Imagine Dragons and Lana Del Rey, how awesome is that?!! Wooopie, happy girl!! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Lisa Anckarman - HANDPLOCKADE STYLINGFAVVOS Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - Trästocksfestivalen! Lisa Anckarman - NEW YORK IMORGON BYGISELA - GET TO KNOW ME: Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *