thunder storm

whiteballoon1 whiteballoon2 whiteballoon3 whiteballoon4
Sweater & shades Gina Tricot / Shorts Runwaydreamz / Bag RiverIsland / Shoes Dr Martens

Woooopie! Asså som jag njöööt av Bråvalla igår, trots regn och åskkaos så var det en fantastiskt fin dag! Min fina böna Malin kom ju ner också och vi har verkligen skrattat så vi har ont i magen, haha.. Igår var det bland annat Maggio och Kings of Leon och idag är man ju fett pepp på Kanye West! ÅH så najs. Ha nu bästaste lördagen, XX!

Woooopie! Oh how I enjoyed Bråvalla yesterday, even though it was rain and thunder storm it was a beautiful day! My beautiful girl Malin got here too and we have laughed so much our bellies hurts, haha.. Yesterday there were artists like Maggio and Kings of Leon and today I’m so excited about Kanye West! OH so nice. Have the best saturday, XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *