Bråvalla 2.0

bravalla2_1a bravalla2_1 bravalla2_4 bravalla2_6 bravalla2_10 bravalla2_12 bravalla2_8 bravalla2_9
hot shots!bravalla2_7 bravalla2_13
Kanye Westbravalla2_11bravalla2_2

Åh men åååh vilken helg, musik är livet! Inget gör mig så glad som grym musik och att dansa och hoppa runt till den. Har dansat ex antal timmar denna vecka, även i hotellsängen varje dag haha, bästa.  Nu är det dags att bege sig hem från Norrköping, so long babes och kul att träffa massa av er här och på festivalen såklart! XX

Ooh what a weekend, music is life! Nothing makes me more happy than awesome music and to get to dance and jump around to it. I have danced some hours this week, even in the hotel bed every day haha, the best. Now it’s time to leave Norrköping, so long babes and nice to meet some of you here ofc! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *