prayer in C

prayerinc_carolineroxy1 prayerinc_carolineroxy3 prayerinc_carolineroxy7 prayerinc_carolineroxy5 prayerinc_carolineroxy9 prayerinc_carolineroxy4
Photo: Madelen Holmström
Sweater Hunkydory (here) / Shades Le specs (here) / Watch Marc by Marc Jacobs / Jeans Miss Me (here)

Goomooorrn! Jag och Virre ska käka frulle nu och sen ska jag få håret fixat av bästa Marre för en grym plåtning jag har idag. Asså huuur kul var det att köra både Ferrari och Lamborghini igår? Adrenalinkicken man får är ju helt galen. Ni ska få backstage-bilder och sen längtar jag tills filmen är klar, woopie! XX

Good mooorning! Me and Virre are having breakfast now and then I’m getting my hair done by Marre for a cool photoshoot I’m doing today. Do you know how crazy fun it was to drive both Ferrari and Lamborghini today?! The adrenaline flow is craaay. I will post backstage-photos and I do long to see the movie, woopie! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Älskar färg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *