sun ready

sun
Hitta produkterna HÄR – Sheroshop

Nu när solen inte riktigt är så mycket i Sverige som man hoppats så kanske det är många av er som åker utomlands? Om inte annat så luktar Hawaiian Tropic produkterna så gott att jag bara kan sitta och lukta på dem, haha. Oljan är grym att smörja in benen med även molniga dagar då man får så schysst lyster. Har fixat så att ni med koden sommar får 20% på alla produkter fram till 19 juli på sheroshop.se, produkterna leveras hem på några dagar, woop! XX

I so love the fragrance of the Hawaiin Tropic – products. Also, I think the oil is great even for cloudy days because your skin gets nice sheen. And ofc – it’s so important to protect your skin! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Beauty

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Älskar färg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *