viktorroxy1 viktorroxy2

Godmorgon babes! Jag och V har nyss vaknat och ska äta frulle nu.. Hittade en ny intervju med mig och den ihop med Viktors grymma Success-tisha låg så fint på bordet, haha. Jag ska spela in film för Intersport idag så ska jobba lite med mail och blogg nu innan det är dags! Hörs lite senare, XX

Good morning babes! Me and V just woke up and are having breakfat now. Found a new intervue with me, the magazine and Viktor’s Succes-t-shirt were so beautiful at the table, haha.. I’m doing a commerical movie for Intersport today so I’m going to work with the mail and blog now before I have to leave! Talk later, XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - NYÅRS-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *