masterpiece.

bluetent_carolineroxy1a bluetent_carolineroxy4 bluetent_carolineroxy3 bluetent_carolineroxy2 bluetent_carolineroxy5
Photo: weare365
Top IvyRevel (here) / Jeans MissMe (here) / Shades Rayban

Heeeey babes! Idag ska jag börja dagen med långbrunch med mina babes Mira & Thilda och sen blir det förhandsbiopremiären av Transformers 4. Var förövrigt sjukt kul på filminspelningen för Intersport igår, älskar att filma in action! Nu ska jag rulla iväg på min älskade bike, XX!

Heey babes! Today I’m starting the day with a long brunch with my babes Mira & Thilda and then I’m going to watch the preview of Transformers 4. By the way, the movie shooting for Intersport and Adidas yesterday was so much fun, I love to do shoots in action! Now I’m leaving on my lovely bike, XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Paulina Danielsson - Maddiken 17 år. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *