fast ride

fastride fastride3 fastride2
Photo: Felix Frank

Häromdagen var jag och körde Ferrari och Lamborghini en heldag för att spela in en reklamfilm. Var så sjukt galet roligt att glida runt i dessa bilar med så mycket power i, vilken adrenalinkick! Bilarna tillhör Boxexperience som även erbjuder att man kan köpa ett upplevelsepaket där man får köra bilarna (här). En grym present om inte annat! På tal om adrenalin såg jag förhandsvisningen av Transformers 4 i 3D igår, det var dinosaurier med (!!), jag är ju så fascinerad av dem haha, filmen var grym! Nu ska jag njuta av hotellfrullen på Nobis och sedan möta upp Mira och Thilda, hörs sen! XX

Some days ago I got to drive a Ferrari and a Lamborghini a whole day to shoot a commercial movie. It was so crazy fun to drive around in those cars, so much adrenalin! Now I’m going to enjoy the hotel breakfast here at Nobis and then I’m meeting up with Mira and Thilda, talk later! XX
BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *