lipstick_carolineroxy1a lipstick_carolineroxy1 lipstick_carolineroxy2 lipstick_carolineroxy5 lipstick_carolineroxy7 lipstick_carolineroxy3 lipstick_carolineroxy10 lipstick_carolineroxy9 lipstick_carolineroxy4
Photo: Madelen Holmström
Top Concrete Humanity (here) / Shorts Runwaydreamz (here) / Boots Dr Martens (here) / Jacket H&M

Godmorgon babes! Solen skiner, så najs!! Så redo för en riktig sommardag idag.. En och annan latté i solen, lite shopping och sen Gröna Lund, woop! Igår var det poolparty ute på Häringe slott, mysigt att hänga där med lite vänner.. Hoppas ni har en magisk lördag! XX!

Good morning babes! The sun is shining, so nice! I’m so ready for a real summer day today. Too many lattés in the sun, some shopping and going to the amusement park, woop! Yesterday I went to a party at a castle, so nice to hang out with some friends. Hope you’re having an awesome saturday! XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - BRUN Paulina Danielsson - Kom hit och rör om lite, jag behöver något att skriva om. Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Paulina Danielsson - ibland så mår jag inte så bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *