intersport commercial

intersport1a intersport4 intersport2 intersport3

Nu i veckan så filmades jag för en reklamfilm för Intersport/Adidas. Det blev även en del stillbilder för reklam och ovan är lite backstage-bilder. Sjukt kul att filma såna här in action-reklamer. Den här gången var det ju lite varmare än när jag spelade in i shorts i vintras, haha. Jag blev även intervjuad för intersport så då blev det en paus i allt springande. Hojtar såklart till när filmen, reklamen och intervjun släpps! Ni glömmer väl inte att anmäla er till Summer triben på adidastribes.com? Nu kör vi 10 km!! XX

This week I did a movie commerical shoot for Intersport/Adidas. We also did some photos for commercial use and above are some backstage-photos. It’s so fun to shoot in action. This time it was a lot warmer than when I did this wearing shorts this winter, haha. I also did an interview for Intersport so it was a break in the middle of the running. I’ll let you know when the movie, commerical and interview is up! Don’t forget to join the summer tribe at adidastribes.com! Lets run 10km this summer! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Sandra Lindahl - Vårdepp Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *