runaway.

football_carolineroxy1a football_carolineroxy5 football_carolineroxy8 football_carolineroxy10 football_carolineroxy7 football_carolineroxy6 football_carolineroxy9
Photo: Pierre T with a Lumix GX7
Sweater & Shorts Runwaydreamz / Shoes UNIF (here)

Heeey, vilken grym dag det var igår! En heldag med filminspelning för Aussiehair, solen sken och vi var ett stort filmteam som jobbade på bra på tre olika locations i Stockholm ända fram till 10 på kvällen… Min tredje dag med filminspelning på mindre än en vecka alltså, haha, men det är galet kul! Det tar verkligen så mycket längre tid att spela in film än man tror.. Ska bli sjukt kul att se det färdiga resultatet sen! XX
Heeey, what an awesome day yesterday! A full day with movie making for Aussiehair, the sun was shining and we were a big movie team that worked on three different locations in Stockholm until 10 pm. My third day of movie shooting in a week, haha, but it’s so much fun! It takes so much more time to make a movie than you think. I can’t wait to see the result! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Sandra Lindahl - Vårdepp Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *