aussie1a aussie8 aussie1 aussie2 aussie4a aussie5

Wooopie!! Här är massa backstage-bilder ifrån filminspelningen med Aussie-hair häromdagen. Älskar verkligen all action i att spela in film, sättet man jobbar ihop i ett skönt kreativt team och nya idéer liksom växer fram under dagen, Wiie! XX

Wooopie! Here are a lot of backstage-photos from the movie shooting for Aussie-hair the other day. I really love all the action while working with a movie, the way you work with a big team of creative and happy people and ideas are growing during the day, wiie! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Beauty, Photoshoots

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *