My BFF Lumix

bff
Cabo San Lucascaboescape
El Arco, Mexicomiami1
South Beach, Miamilovovovo
Santa Monica, Los Angelesnewyork5
New Yorkcabo5 santamonica_carolineroxy4
Philippinescaboescape4
Photos by: My small friend LUMIX GM1 (HERE) and my ”bigger” friend Lumix GX7 (HERE)

Jag är ju som, om ni inte redan visste det, helt galen i att resa och att fota. Resor är minnen för livet och att uppleva nya platser och vara med om olika äventyr är det bästa jag vet. Att kunna föreviga detta gör ju liksom det ännu bättre och ni frågar väldigt ofta vad jag använder för kameror så tänkte att jag berättar det igen. Jag har en liten Lumix GM1 som är så liten att den får plats i jackfickan men ändå tar fantastiska bilder och sedan har jag min Lumix GX7 som är något större, men fruktansvärt liten för att ta lika grymma bilder som en riktigt stor systemkamera. Vänner som aldrig sviker, haha, nämen kärlek till dem asså! XX

I am, as if you didn’t know, crazy about traveling and photographing. Travels are memories for life and to discover new places and be a part of amazing adventures are the best things I know. To have the possibility to discover this makes it even better and you often ask what kind of cameras I use so I thought I should tell you again. I have a small Lumix G1 that fits in my pocket and still takes amazing pictures and then I have my Lumix GX7 that is just a little bit bigger, but so small to be as good as a huge system camera. My friends that are always there, haha, no but really – love them! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Hur jag fixar iordning mig inför sommaren Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *