you’ve got a fast car

lambo_carolineroxy1a lambo3 lambo2Sweater Gina tricot (here) / Bag River Island (here) / Shoes Dr Martens (here) / Shorts Runwaydreamz

Woopie! Här är lite fler bilder med Lambon, haha JA jag hade lätt velat ha en fet sportbil. Jag älskar att glida runt i bil, på roadtrip, i solskenet och med grym musik och skönt sällskap. Förslagsvis route 1 i California, en tredje gång snart möjligen? Drömma kan man ju. Är iallafall galet ressugen… igen! XX

Woopie! Here are some more pics with the Lambo, haha YES I would so love to have my own sports car. I love to drive around in a car, on a roadtrip, in the sunshine with awesome music and company. Maybe at route 1 in California, a third time soon maybe? You can always dream. I’m so up for a trip… again! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Events

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - NYÅRS-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *