just gonna stand there

junk_carolineroxy1a junk_carolineroxy2 junk_carolineroxy6 junk_carolineroxy5 junk_carolineroxy1 junk_carolineroxy3 junk_carolineroxy7 Shirt Misbhv / Jeans Riverisland (here) / Shoes Dr Martens (here) / Shades Rayban

Heeey babes! Inte många dagar kvar till Visby nu. Därefter direkt vidare till Båstad och sen Varberg. Roadtripa runt i sommar-Sverige är magi. Och det kunde inte komma mer lägligt. Jag ser fram emot varma sommarkvällar och sena sommarnätter, äventyr i solen och att skratta, dansa och bara njuta av allt! Äta jordgubbar som smakar solsken, ta ett nattdopp i havet, åh drömmer mig iväg, haha. XX!

Heeey babes! Not many days left until Visby now. Then right off to Båstad and then Varberg. Roadtriping in summer-Sweden is magical. And it couldn’t be a better timing. I look forward to hot summer evening and late summer night, adventures in the sunshine and to laugh, dance and just enjoy everything. Eat strawberries that taste like sunshine, have a bath in the ocean in the middle of the night, oh I can’t wait, haha. XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *