Kallis, Visby w.29

kallis1a kallis4 kallis5 kallis2 kallis3 kallis6

Woooop wooop! Alltså dagen igår – hur najs?! Vi började med att ta sovmorgon till elva, åka ut till Tofta beach club och äta brunch och hänga på stranden, lira voleyboll och bara njuta, därefter snabbt förbi hotellet och sedan in på Kallis för dagsfest. Dansa i de vita sofforna, klarblå himmel och värmande sol, med ett underbart gäng och grym musik, ren lycka!!! ”Att hitta lycka och behålla den”. XX

Wooop wooop! The day yesterday – how nice?! We started by going to Tofta beach club and have brunch, relaxing in the sun and playing volleyball and just enjoying the moment, then we headed to the hotel and then Kallis beach club for the day party. Dancing in the white couches, a blue sky and a warming sun, with great friends and awesome music, pure happiness! ”To find the luck and keep it”. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *