Cinderella.

cinderella1 cinderella2

Jag var och hälsade på min gamla ponny Cinderella häromdagen. Känslostorm, check! Har så himla mycket härliga minnen med den ponnyn. Allt ifrån att rida barbacka och hoppa på ängen hemma på gården, stora hopptävlingar där man var iväg från torsdag-söndag för att tävla till att ligga i hennes box med hennes huvud i knäet, eller ligga på rygg på hennes rygg och läsa en bok. Underbara, underbara ponny <3

I visited my old pony Cinderella the other day. Emotional storm, check! I’ve so many great memories with this pony. Riding bareback, competing in big show jumping competitions where you were away from thursday-sunday, laying with her head in my arms or laying at her back on the back reading a book. Wonderful, wonderful pony <3 

BLOGLOVIN

Posted in: Workout

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *