Week 29 – snapshots

week29_1
Sweater (HERE) – Gröna lund amusement park <3week29_5
Tofta beach club, Visbyweek29_2 week29_4 week29_3 week29_6week29_7
Marre in action, tv show makingweek29_8week29_9

Grym sommarvecka det varit! Har hunnit hänga både i Visby, Båstad och Varberg. Tre underbara sommarplejs alltså. Strålande solsken. Är så tacksam och glad över att få uppleva såna här underbara dagar! Idag blir det söndagsmys, kanske Liseberg (?!) XX

Awesome summer week! I’ve been in Visby, Båstad an Varberg. Three wonderful summer cities. And sunshine. I’m so grateful and happy to experience such happy days! Today I want to go to Liseberg (?!) XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Keela - En hjärnskakning och influensa senare... Sandra Lindahl - Helgen med VG Keela - Viva la Juicy - Glace Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - SLAY YOUR NEGATIVE MIND

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *