Blogger tour

bloggertour1

Woooopie! Denna veckan börjar vi vår turné med vår grymma turnébuss! På varje ställe kommer det erbjudas massa olika aktiviteter, tävlingar, goodiebags och drinkar till de första 100 och så kommer vi dela med oss om trendtips och prata om vad som händer i våra liv.
OSA:r gör ni på WWW.TOPBLOGGERSONTOUR.COM – Hoppas vi ses där!!! XX

24 juli – VARBERG, Oscars
25 juli – KARLSHAMN, Rex Salonger
26 juli – MALMÖ, Prins Bernhard

BLOGLOVIN

Posted in: Events

You might also like

Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Hedda Dibinger - älskling Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *