local newspaper

BT1
När jag var i min hemstad Borås senast så var jag där för en intervju med Borås tidning och i söndags så kom det i tryck. Vi satt på Café Viskan under intervjun och sen blev jag fotad utanför den längs vattnet. Åkte ut till Almenäs och träffade syrran och mitt gudbarn, gick en promenad vid Kype och insåg hur galet hur mycket barndomsminnen jag har från fina Borås! XX

When I visited my hometown a couple of weeks ago I did an interview with Borås newspaper and this sunday it was in print. We met up at Café Viskan and then did the photoshoot outside by the water. Later on I went to the beach with my sister and her daughter, took a walk at Kype and realized how many childhood memories I have in this beautiful town! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *