keep a secret code

colorbomb_carolineroxy1 colorbomb_carolineroxy4 colorbomb_carolineroxy2 colorbomb_carolineroxy3 colorbomb_carolineroxy5a colorbomb_carolineroxy Sneakers (here) / Shorts (here) / Watch Marc by Marc Jacobs / Jacket (here) /Photo Madelen Holmström

Heeey babes! Idag bär det av mot vårar tredje stopp på turnén, nämligen Malmö! Först blir det lite shopping och lunch på stan innan vi börjar förbereda för kvällen som kommer att spenderas på Prins Bernhard. Imorgon kommer jag åka tillbaka till Varberg och på måndag är det skumparty, haha hur längesen jag var på det? Gaaalet skoj dock! XX

Heeey babes! Today we go to our third stop at the tour, Malmö! First we are doing some shopping and having lunch in the city before we start to prepare for the evening that we will spend at Prince Bernhard. Tomorrow I’ll go back to Varberg and on Monday it’s time for a foam party, haha how long since I went to one? Craaazy fun though! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Alexandra Nilsson - Midsommar på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *