bastad_henrykole6 bastad_henrykole1 bastad_henrykole4 bastad_henrykole2

 

Hej raringar! Ett himla flängande på mig det senaste, haha.. Förra helgen så hostade jag ett event under tennisveckan i Båstad ihop med Henry Kole. Eventet hölls på Loft på Pepes Bodega och vädret var strålande. Det bjöds på härliga drinkar, goodiebags, skön musik och tävlades ut skor under den underbara sommarkvällen. Inte mycket att klaga på en sån kväll alltså, sjukt kul att träffa alla ni som kom! XX

Heey sweeties! I’m all over right now, haha. Last weekend I hosted an event during Swedish Open in Båstad together with Henry Kole.  The event took place at Loft at Pepes Bodega and the weather was amazing. We had drinks, goodie bags, awesome music and you could win shoes during the amazing summer evening. Can’t complain about anything, so nice to meet all of you who joined! XXBLOGLOVIN

Posted in: Events

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *