an eye for an eye

londoneye_carolineroxy1a londoneye_carolineroxy3 londoneye_carolineroxy7 londoneye_carolineroxy2
Jacket Jofama (here) /  Shades Craig & Karl (here) Top Zara / Pants River Island / Heels Jennie-Ellen

Heey babes! Vilken kärlek jag känner i att vara på västkusten och få hänga med mina fina vänner, såna vänner man vet ställer upp i vårt och torrt och som alltid finns där är guld värda. Ta promenader längs havet, hänga i solstolar vid ankaret, äta glass på tre toppar, spela minigolf och kubb, dricka sangria på Bodegan och gå på Liseberg lite för många gånger. Livskvalité. XX

Hey babes!  What love I feel about being at the west coast and to hang out with my beautiful friends, those friends that you can always count on are worth a lot! Taking walks along the sea, hang out in sun beds, have ice cream, playing gold, have sangria at Bodegan and go to Liseberg too many times. Life quality. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Keela - Min nya pulsklocka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *