white3 white white5 white6 white4 white7 white2Jacket HERE /  Pants HERE / Top HERE / Shoes HERE

Hey darlings! Vädret är fortfarande magiskt och sommaren helt underbar, även om den inte blev som planerat. Har redan fått uppleva så mycket kul (bland annat haft galet kul i Göteborg och på Liseberg precis) och nu närmast så har jag Köpenhamns modevecka och sen även Öland, Smögen och Båstad, helt amazing. Vi sitter även och planerar en riktig girl trip ner mot franska rivieran, nyp mig vad najs! Alla kläder ovan kommer ifrån en nyupptäckt cool internationell butik som jag fastnat totalt för – Fashion Pills. Det är en klar favorit att bära boyfriend-jeans och en skir topp såhär i sommarvärmen, känns lagom bohemiskt men ändå lite ballt. XX

Heey darlings! The weather is still amazing and the summer is wonderful. I’ve already experienced so much fun things and now the Copenhagen fashion week is coming up and then Öland, Smögen and Båstad, so amazing. We are also planning a real girl get away to the French Riviera, pinch my arm how nice! All clothing above are from a cool international shop that I just fell for – Fashion Pills. The outfit is a fav now when its hot – boyfriend jeans and a loose top, bohemic but cool. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Alexandra Nilsson - Midsommar på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *