you can not put a leash on me

wolf julja_carolineroxy2 julja_carolineroxy3 julja_carolineroxy4 julja_carolineroxy1Sweater Julja HERE / Shorts Runway dreamz / Shoes River Island / Watch Marc by Marc Jacobs

Woop woop! Grymma dagar, oh yes. En osann kväll på Port du soleil när man traskar hem barfota i en ljummen sommarnatt, ett härligt häng på Leffes i Tylösand och sen igår en grym middag och fest på The Terrace i Varberg. Jag kan inte klaga, västkusten levererar – frihet och att få skratta och vara glad.. Och imorgon drar jag till Köpenhamns modevecka, så himla himla glad över det! XX

Woop woop! Awesome days, oh yes. An unforgivable night at Port du soleil where you walk home barefoot in a warm summer night, a great night at Leffes in Tylösand and then an awesome dinner and party at The Terrace in Varberg. I can’t complain, the west coast is awesome. And tomorrow I go to Copenhagen fashion week, so so happy about that! XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *