IM NEXT

team

Woop! Samtidigt som vi spelade in vår Im next 2.0 film så sköt vi även denna pressbild. Jag ville bara säga att jag är så förbannat glad över vårat sköna lilla team….. Och att vi drar till New York Fashion week ihop om en månad, huuuur galet?! XX

Woop! The same time as we recorded our Im next 2.0 movie we also shot this press pic. I just wanted to say that I’m so crazy happy about over awesome little team…. and that we go to New York fashion week together in one mont, hoooow cray?! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Hedda Dibinger - versace Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *