Baby do you dare to do this?

ocean_carolineroxy3a ocean_carolineroxy1a ocean_carolineroxy2a
Skirt HERE / Top similar HERE 

Heey babes! Köpenhamn är magiskt som vanligt. Har strosat runt i Nyhamn, ätit musslor och lax och druckit alldeles för mycket vin med benen dinglandes utöver kanalen, strosat runt på Ströget och ätit på tok för god glass sent på sommarkvällen, träffat galna norskor och high fivat med över 10 pers på 7-eleven, sprungit i spöregn och aktat mig för blixtar. Lite pausa livet och njuta typ. XX

Heey babes! Copenhagen is magical as always. I’ve been strolling around in Nyhavn, had mussels and salmon and too much wine with my legs hanging down towards the canal, walked around at Stroget and had too awesome ice cream a late summer night, met crazy norwegian girls and high fives with 10 people at 7-eleven, ran in crazy rain and watched out for the thunderstorm. Kind of pausing life and enjoying the moment. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *