Baby do you dare to do this?

ocean_carolineroxy3a ocean_carolineroxy1a ocean_carolineroxy2a
Skirt HERE / Top similar HERE 

Heey babes! Köpenhamn är magiskt som vanligt. Har strosat runt i Nyhamn, ätit musslor och lax och druckit alldeles för mycket vin med benen dinglandes utöver kanalen, strosat runt på Ströget och ätit på tok för god glass sent på sommarkvällen, träffat galna norskor och high fivat med över 10 pers på 7-eleven, sprungit i spöregn och aktat mig för blixtar. Lite pausa livet och njuta typ. XX

Heey babes! Copenhagen is magical as always. I’ve been strolling around in Nyhavn, had mussels and salmon and too much wine with my legs hanging down towards the canal, walked around at Stroget and had too awesome ice cream a late summer night, met crazy norwegian girls and high fives with 10 people at 7-eleven, ran in crazy rain and watched out for the thunderstorm. Kind of pausing life and enjoying the moment. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Alexandra Nilsson - Midsommar på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *