And like a challenge

MAD_85331 MAD_8562 MAD_8538 MAD_8569 MAD_8581 MAD_8621MAD_8583 MAD_8493Photo: Madelen Holmström
Heels HERE / similar Top HERE & Pants HERE / Shades HERE

Tjeeena Varberg! Tillbaka efter grymma dagar i Köpenhamn och har blivit firad av mina underbara brudar här. Vi var ute och åt på älskade, älskade Bodegan – där magin händer… Idag drar jag mot Öland, närmare bestämt Borgholm – hur najs?! Åka bil och lyssna på grym musik hela vägen och sen ska vi hålla låda på Strand ikväll och sen lätt ett nattadop! XX

Heeeello Varberg! Back after some awesome days in Copenhagen and I’ve been celebrated by my gorgeous babes here. We went out to lovely, lovely Bodegan – where the magic happens. Today I go to Öland – how nice? Go in a car with awesome music and then going to Strand tonight and I’m so up for a night swim! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - Idag så känns allt lite bättre. Lisa Anckarman - NEW YORK IMORGON Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - SOMMAR I SKJORTA OCH JEANS Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Josephine Qvist - JUST LIKE THIS, ALL DAY LONG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *