COPENHAGEN FASHION WEEK

copenhagen5 copenhagen3 copenhagen2 copenhagen4

När man är i Köpenhamn måste man ju passa på att uppleva staden lite också för den är ju bara för fin. Älskar verkligen Nyhavn och Ströget, så himla himla vackert. Vill ha en liten båt och glida runt i kanalen längs Nyhavn, hur mysigt vore det?! Idag drar vi till en annan mysig stad, nämligen Strömstad – woopie!

When visiting Copenhagen you just have to explore the city too because it’s so beautiful. I so love Nyhavn and Stroget, so so gorgeous. I just want to have a little boat and go by the canal in Nyhavn, how cosy would that be?! Today we go to another lovely city, Strömstad – woopie!BLOGLOVIN

Posted in: Events, Travels

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Keela - En hjärnskakning och influensa senare... Sandra Lindahl - Helgen med VG Keela - Viva la Juicy - Glace Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - SLAY YOUR NEGATIVE MIND

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *