reality called so I hung up.

MAD_9227a MAD_9171 MAD_9286 MAD_9132 MAD_9052 MAD_9065 MAD_9241Shoes Jeffrey Campbell (Here) / Bag Zalando (here) / Blazer Zalando (here) / Pants Gina Tricot (here) / Photo: Madelen Holmström

Wooop vad vi glider runt i Sverige! I torsdag var vi i Borgholm på Öland, igår Strömstad och ikväll ska vi ner till Båstad – för att inte glömma festivalhäng på älskade Way Out West däremellan. Alltså, Summerburst och Way out west i mitt hjärta, satan vad glad i själen man blir av att hoppa runt till skön musik – fet kärlek på det alltså. XX

Woop, how we drive around in Sweden! This thursday we went to Öland, yesterday Strömstad and tonight we’re heading to Båstad – and not to forget the hanging out at Way out West festival in between. I have to say I SO love Summerburst and Way Out west, you get so crazy happy in your heart by jumping around to awesome music – Big love to that. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *