Allt är för bra nu.

sunlight3 sunlight4 sunlight2 sunlightDress Hunkydory HERE

Heeey! Igår var jag och fick ”heta stenar massage” hos Susannes massage som är en massage med varma lavastenar ifrån Mexico. Det kändes verkligen att de löste upp spänningar i kroppen och var så himla avslappnande, ni måste testa!! Med varma lavastenar från Mexico och väldoftade olja masseras du i största välbehag till en avkoppling med djupgående effekt för både kropp och själ. De varma stenarna löser upp dina spänningar och din cirkulationen ökar.  Idag ska jag plåta världens roligaste grej hela dagen lång, åh det är verkligen som en dröm. Så, så, så glad och lycklig och tacksam för detta. Längtar verkligen tills ni får se resultatet!! XX

Heeey! Yesterday I did a movie shooting half day and then moved to my new apartment at Östermaln and prepared a lot for today because today I’m shooting all day long – the best thing ever. Oh, it’s like a dream. So, so, so happy and grateful for this. I so long until I can show you the result! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - Brun utan sol Sandra Lindahl - Vårdepp Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - Älskade River Island

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *