It’s my birthday

birthday birthday2

Hipp hurra, idag är det min födelsedag! Såhär fina presenter fick jag av mina fina, underbara vänner i förskott häromdagen! Nu ska jag börja med att fira min födelsedag med en lång mysig födelsedagsfrukost ihop med Cicci så vi hörs lite senare raringar <3

Hurraaaay, today it’s my birthday! Got this awesome gifts from my amazing friends the other day! I will begin to celebrate my birthday with a long and cosy birthday breakfast together with Cicci so I’ll enjoy that not and I’ll be back later sweeties <3

BLOGLOVIN

Posted in: Events

You might also like

Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Paulina Danielsson - Maddiken 17 år. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *