It’s my birthday

birthday birthday2

Hipp hurra, idag är det min födelsedag! Såhär fina presenter fick jag av mina fina, underbara vänner i förskott häromdagen! Nu ska jag börja med att fira min födelsedag med en lång mysig födelsedagsfrukost ihop med Cicci så vi hörs lite senare raringar <3

Hurraaaay, today it’s my birthday! Got this awesome gifts from my amazing friends the other day! I will begin to celebrate my birthday with a long and cosy birthday breakfast together with Cicci so I’ll enjoy that not and I’ll be back later sweeties <3

BLOGLOVIN

Posted in: Events

You might also like

Sponsored - Zalando @ Way out west Sponsored - Get your Glossybox today! Lisa Anckarman - TRANSPARENT GLASSES Sandra Lindahl - Wanties Josephine Qvist - KÖPA EN TILL HUND? Josephine Qvist - DRÖMVÄSKORNA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *