Pillow fight X Replay

pillow3pillow2

Vinnare blev Lisa, kolla din mail 🙂
Woop! Jeanskjortan ovan kommer ifrån Replay. Denim är ju Replays DNA och det typiska höstplagget och jag har fått möjligheten att hålla en tävling för mina läsare där kan ni vinna en denimskjorta till ett värde av: 1100:- från Replays butik på Biblioteksgatan i Stockholm. Man tävlar genom att kommentera sin mailadress i detta inlägg och jag kommer dra vinnaren den 15 augusti.  PS. Replay kommer ha en fest den 21 augusti! <3

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Lisa Anckarman - "Jag var både älskad och hatad bland lärarna" Josephine Qvist - SKANÖR & NY KAMERA Sponsored - Digital Queen Sponsored - FARINA - NAKD Paulina Danielsson - Nicotex. Josephine Qvist - NELLY'S MIDSOMMAR EVENT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *