Always on the road X

indie_carolineroxy1 indie_carolineroxy2 indie_carolineroxy4 indie_carolineroxy7 indie_carolineroxy3 indie_carolineroxy5 indie_carolineroxy6

Shirt Nocctane (here) / Bracelet Nocctane (here) / Shorts Levis (here) / Shoes Sarenza / Photo: weare365

Woooow, vilken grym födelsedag jag fick! 00.00 sjöngs det för mig och sen åt jag en jättemysig frukost med Cicci, därefter ringde massa andra fina vänner och sjöng för mig och på kvällen var jag först på bryggsegling nere på Strandvägen, sen var jag och tolv fina vänner och åt en galet god middag på restaurang Museet, hängde där i flera timmar innan vi hade bord på Wall och svängde på tassarna hela natten! Lycklig i själen! XX


OCH EN GRYM FÖDELSEDAGSPRESENT – Finalist i Årets Modeblogg i Blog awards 2014, så glad!!! RÖSTA HÄR <3


Wooow, what a great birthday! I had a cosy birthday breakfast with Cicci, a lot of friends sang the birthday song for me during the day and at the evening I went to a boat trip, then had an amazing dinner with twelve beautiful friends at restaurant Museet, hung out there for some hours and then we had a table at Wall and danced our feet of all night! So so happy! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - UVI Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *