Happy B-day!

happybirthday1 happybirthday3mvseet3mvseet7 happybirthday2

Åh vilken grym födelsedag jag fick! Firandet fortsatte på kvällen på restaurang Museet där vi åt goda charkbrickor till förrätt, pocherad torsk till varmrätt och så deras underbara bröd såklart. Fick massa fina presenter innan vi tassade vidare på värsta barrundan där de spelade ”happy birthday” för mig och till slut hamnade vi på Wall och väl där hade jag väl fått typ 10 shot upptill all skumpa och vin och dansade fötterna av mig, HAHA, jaja det var ju ändå min födelsedag!!! XX

PS. Nästa Adidas Tribe-träff är på söndag den 24 augusti, missa inte att anmäla er gratis och få träningsscheman etc på www.adidastribes.com

Oh what a great birthday I got! The celebrating continued at the evening on the restaurant Museet where we had great food and wine and my beautiful friends gave me birthday gifts. Then we went from bar to bar where they played ”happy birthday” for me and then we ended up at the night club Wall where we danced our feet of and I had like ten shots, HAHA, well, it was my birthday!! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Sandra Lindahl - Blev en glasögon-orm Keela - #Saras24glam Paulina Danielsson - Godnatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *