Forever a

wayoutwest_carolineroxy2A wayoutwest_carolineroxy1c wayoutwest_carolineroxy5 wayoutwest_carolineroxy3 wayoutwest_carolineroxy4Septum clips Regalrose HERE / Shoes HERE / Shorts HERE / Top, shades & Sweater H&M

God morgon babes! Ovan är lite bilder ifrån Way out West och redan på måndag ska jag tillbaka till Göteborg för att vara med på ett event på MQ eftersom dem säljer mina skinnjackor. Dem är i butik nu (!!) om ni inte sett det? Det går hitta återförsäljare HÄR. Förresten, idag är det bara en vecka kvar till nästa tribe-träff med Adidas. Vi håller just nu på och förbereder oss för Lidingöloppet i slutet av september. Anmäl er helt gratis till Adidas tribes HÄR så får ni skräddarsydda träningsscheman och möjlighet att springa med oss den 23 augusti! Själv ska jag göra ett grymt pass därifrån idag, woop!

Good morning babes! Above are some pics from Way out West and on monday I’ll be back in beautiful Gothenburg again to join an event at MQ since they’re selling my leather jackets. They are in store now (!) and you can find retailers HERE. Anyway, today it’s only one week left until next Adidas tribe-work out. We’re now getting ready for the Lidingö run in the end of september. Join for free HERE to get your own work out schedules and the possibility to run with us the 23rd of august, woop!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Keela - Sri Lanka. Sandra Lindahl - Live från Stockholm Ellinor Bjurström - Sloggi - Zero feel Sandra Lindahl - HELGEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *